Η Άρσεναλ πίεσε τον Ελνένι να μείνει στην Μπεσίκτας ενόψει Ολυμπιακού!

Η Μπεσίκτας πλήρωσε τα οφειλόμενα στον Μοχάμεντ Ελνένι. Τι σημαίνει αυτό για μια ενδεχόμενη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Η Άρσεναλ πίεσε τον Ελνένι να μείνει στην Μπεσίκτας ενόψει Ολυμπιακού!

Ο Μοχάμεντ Ελνένι θα παραμείνει στην Μπεσίκτας μέχρι το τέλος της σεζόν, αφού ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης τακτοποίησε τις οφειλές που είχε προς αυτόν.

Ο Ελνένι αγωνίζεται στην τουρκική ομάδα δανεικός από την Άρσεναλ. Αποτελεί αναντικατάστατο στέλεχος της Μπεσίκτας, μετρώντας συνολικά 28 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν.

Ο 27χρονος Αιγύπτιος είχε απειλήσει την Μπεσίκτας ότι δεν θα αγωνιζόταν στα εναπομείναντα παιχνίδια εάν δεν του καταβάλλονταν τα οφειλόμενα, τα οποία ανέρχονταν σε 1,3 εκατομμύρια ευρώ.

Η Μπεσίκτας δεν ήταν σε θέση να πληρώσει αυτό το ποσό λόγω των τρεχουσών οικονομικών συνθηκών που προκλήθηκαν από το ξέσπασμα της πανδημίας.

Ωστόσο, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Aksam», η Μπεσίκτας ήρθε σε συμφωνία με τον Ελνένι καταβάλλοντας το μισό από το ποσό που οφείλει.

Στην υπόθεση φέρεται να ενεπλάκη και η Άρσεναλ, η οποία «προειδοποίησε τον Ελνένι ότι θα υπάρξουν συνέπειες εάν δεν τελειώσει τη σεζόν στην Μπεσίκτας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν θα επέτρεπε στον Αιγύπτιο να φύγει για τον Ολυμπιακό εάν η ελληνική ομάδα κατέθετε προσφορά».