Προς συμφωνία με τον Τζιμπρίλ Σισέ ο Ερμής Αραδίππου

Ο νεοφώτιστος στην πρώτη κατηγορία της Κύπρου Ερμής Αραδίππου είναι σε επαφές με τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Προς συμφωνία με τον Τζιμπρίλ Σισέ ο Ερμής Αραδίππου

Για το «μπαμ» με τον Τζιμπρίλ Σισέ πηγαίνει ο Ερμής Αραδίππου που ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία στην Κύπρο. Οι νεοφώτιστοι θέλουν κυρίως για λόγους μάρκετινγκ τον 38χρονο Γάλλο, με τις δύο πλευρές να είναι σε συνεχή επικοινωνία.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Λουκά Φανιέρο, φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Active», λέγοντας: «Θα φέρουμε και έναν 38χρονο Γάλλο παίκτη που θα είναι περισσότερο για μάρκετινγκ. Πρέπει να μπει και αυτό μέσα στο παιχνίδι για να βγάλουμε λεφτά.

Ανέπτυξε καλές σχέσεις μαζί του ο γιος μου, μιλούμε μαζί του και θα δείξει εάν θα συνεργαστούμε. Να έρθει να κουβεντιάσουμε πρώτα και μετά μπορεί να κάνουμε και μια-δυο εκδηλώσεις.

Βρήκαμε και εταιρείες για να διαφημιστούν μαζί του. Ο Ερμής θα γίνει και επιχειρηματικός. Δεν θα έρθει για να παίξει μπάλα, αλλά αυτό θα το αναλάβει ο γιος μου και ποτέ δεν ξέρεις. Σε μία εβδομάδα θα είναι στην Κύπρο. Ο άνθρωπος έχει ενάμισι εκατομμύριο followers», δήλωσε για τον Σισέ ο πρόεδρος του Ερμή.

Τελευταία φορά ο Σισέ αγωνίστηκε τη σεζόν 2017-18 με την Ιβερντόν, έχοντας 24 γκολ σε 28 συμμετοχές στη Γ' κατηγορία της Ελβετίας.