Ριβάλντο για Καβάνι: «Καλύτερα να πάει στην Ατλέτικο, παρά στην Ίντερ»

Η Ατλέτικο Μαδρίτης και όχι η Ίντερ θα ήταν ο ιδανικότερος προορισμός για τον Έντινσον Καβάνι εφόσον ο ίδιος αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με τον Ριβάλντο. 

Ριβάλντο για Καβάνι: «Καλύτερα να πάει στην Ατλέτικο, παρά στην Ίντερ»

Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Έντινσον Καβάνι στην Παρί Σεν Ζερμέν και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από... Γαλλία μεριά, αλλά και Ισπανία και Ιταλία, οι δύο ομάδες που είναι διατεθειμένες να κοντραριστούν μέχρι τελικής πτώσης για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους εφόσον αποχωρήσει από τους Παριζιάνους, είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Ίντερ.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του σχετικά με το μέλλον του, ωστόσο ο Ριβάλντο έσπευσε να... συμβουλέψει τον σέντερ φορ της Παρί. Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής πρότεινε στον Καβάνι να πάει στην Ατλέτικο Μαδρίτης, παρά να γυρίσει στην Ιταλία για να φορέσει αυτή τη φορά τη φανέλα της Ίντερ μετά από εκείνη της Νάπολι.

"Υπάρχουν φήμες για διαπραγματεύσεις του με την Ίντερ, αλλά ο Καβάνι θα πρέπει να συνεχίσει να σκέφτεται την προοπτική της Ατλέτικο. Θα ήταν ωραίο για εκείνον, καθώς θα πήγαινε να παίξει σε έναν σύλλογο που παλεύει χρόνο για να κατακτήσει την La Liga και είναι πάντα σίγουρο πως θα παίζει και θα είναι ανταγωνιστική στο Champions League", τόνισε αρχικά ο Ριβάλντο ο οποίος πρόσθεσε μιλώντας στην "AS":

"Είμαι βέβαιος πως στον Σιμεόνε θα άρεσε να έχει έναν παίκτη όπως ο Καβάνι στο ρόστερ του. Η Ατλέτικο θα ήταν μία εξαιρετική ομάδα για να τελειώσει την καριέρα του. Ίσως να είναι καλύτερη επιλογή από το να επιστρέψει στην Ιταλία για να υπογράψει στην Ίντερ".