Ενδιαφέρον της Κοπεγχάγης για πρώην ερυθρόλευκο

Ο πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού αποχωρεί από τη Γκρόιτερ Φιρτ και έχει ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του.

Ενδιαφέρον της Κοπεγχάγης για πρώην ερυθρόλευκο

Στη μεταγραφική λίστα της Κοπεγχάγης φέρεται να έχει μπει ο Μπάλας Μέγερι, όπως ανέφεραν την Τρίτη (22/5) γερμανικά δημοσιεύματα. Ο παλιός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού αναμένεται να περάσει την πόρτα της... εξόδου της Γκρόιτερ Φιρτ όπου ανήκει επί του παρόντος και η ομάδα της Δανίας φαντάζει ως ο κατάλληλος προορισμός για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ο 28χρονος κίπερ είχε ξεκινήσει τη σεζόν ως βασικός στη Γκρόιτερ Φιρτ, ωστόσο σταδιακά έχασε τη θέση του στο αρχικό σχήμα εξαιτίας ενός τραυματισμού που υπέστη στον ώμο. Μάλιστα, όταν αποθεραπεύτηκε κι επανήλθε στη δράση, όχι μόνο δεν έπαιξε ξανά, αλλά κάποιες φορές μετείχε και στη β' ομάδα της Γκρόιτερ...

Το συμβόλαιο του Μέγερι με τη γερμανική ομάδα λήγει τον προσεχή Ιούνιο και δεδομένου ότι οι πιθανότητες παραμονής του είναι μηδαμινές, η Κοπεγχάγη φαίνεται μια πολύ καλή επιλογή για τον Ούγγρο τερματοφύλακα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην ομάδα της Δανίας ανήκουν οι Ζέκα και Όλσεν, δύο παίκτες γνωστοί στο ελληνικό κοινό για το πέρασμά τους από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.