Γκαλέτι: Τι είπα στον πρόεδρο του ΟΦΗ όταν παίξαμε με τον Ολυμπιακό (vid)

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι μίλησε για την περιπέτεια με την υγεία του και αποκάλυψε τι έκανε όταν βρέθηκε αντίπαλος του Ολυμπιακού.

Γκαλέτι: Τι είπα στον πρόεδρο του ΟΦΗ όταν παίξαμε με τον Ολυμπιακό (vid)

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι εξέπληξε τον κόσμο του ποδοσφαίρου το 2010, όταν σε ηλικία 30 ετών ανακοίνωσε ότι πάσχει από νεφρική ανεπάρκεια, ενώ ήταν παίκτης του Ολυμπιακού.

Εξαιτίας του γεγονότος αυτού αναγκάστηκε να τερματίσει πρόωρα την καριέρα του και να υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού. Για την περιπέτειά του ο Αργεντινός διεθνής μίλησε στην TNT Sports.

«Διαπιστώθηκε ότι ο νεφρός λειτουργούσε στο 45%. Το ιατρικό συμβούλιο αποφάσισε ότι ήταν επικίνδυνο να παίζω... Θυμάμαι τις πρώτες δεκαπέντε ημέρες στο νοσοκομείο. Οι γιατροί ήρθαν στο δωμάτιό μου, με κοίταξαν και έφυγαν. Όλα ήταν πολύ παράξενα...».

Δωρητής του νεφρού ήταν ο πατέρας του Λουτσιάνο, ο οποίος ήταν επίσης ποδοσφαιριστής. Χρειάστηκε δύο χρόνια για να ανακάμψει και μετά αποφάσισε να παίξει ξανά. Δεν είχε όμως προσφορές.

«Έπρεπε να αποφασίσω αν θα πρέπει να συνταξιοδοτηθώ, όταν προέκυψε η πρόταση από την Ελλάδα (ΟΦΗ). Πήγα. Και όταν ήρθε η ώρα και παίξαμε εναντίον του Ολυμπιακού, κάλεσα τον πρόεδρο του συλλόγου στα αποδυτήρια και του είπα ότι φεύγω. Εκεί έκλεισα τον κύκλο», εκμυστηρεύτηκε ο Γκαλέτι.

Δείτε την επιστροφή του Γκαλέτι στο «Γ. Καραϊσκάκης»: