Μπαρτσελόνα: Ο Σεμέδο από το... πάρτι στην πόρτα της εξόδου

Ο Νέλσον Σεμέδο παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα κατά της μετάδοσης του κορονοϊου για να πάει σε πάρτι

Μπαρτσελόνα: Ο Σεμέδο από το... πάρτι στην πόρτα της εξόδου

Ο Νέλσον Σεμέδο ήταν έτσι κι αλλιώς σε δύσκολη θέση αλλά «κατάφερε» να δυσκολέψει την θέση του ακόμα παραπάνω. Βρέθηκε σε πάρτι ενώ παραβίασε τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού και βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός ομάδας.

Εκτός προπόνησης της Μπαρτσελόνα έμεινε σήμερα (11/6) ο Νέλσον Σεμέδο, καθώς παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα για την εξάπλωση του κορονοϊού. Ο Πορτογάλος αμυντικός έδωσε πριν λίγες ημέρες το «παρών» στο πάρτι γενεθλίων ενός φίλου του, που έγινε σε εστιατόριο, όμως ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας δείχνει ότι στη συγκέντρωση αυτή δεν τηρήθηκαν αρκετοί περιορισμοί: εμφανίζονται περίπου 20 άτομα, που δεν τηρούν τις μεταξύ τους αποστάσεις, ούτε φορούν μάσκες.

Όπως επιβάλλει το πρωτόκολλο, ο Σεμέδο θα μπορέσει να επιστρέψει στις προπονήσεις μόνο εφόσον το τεστ για τον κορονοϊό βγει αρνητικό. Έτσι κι αλλιώς, σήμερα όλο το προσωπικό των «μπλαουγκράνα» υποβλήθηκε σε προγραμματισμένο έλεγχο, ενόψει της σαββατιάτικης (13/6) αναμέτρησης με τη Μαγιόρκα, στην επανέναρξη της La Liga.

Ο διεθνής δεξιός μπακ αναμένεται να τιμωρηθεί παράλληλα από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα λόγω του παραπτώματος, το οποίο μειώνει ακόμη περισσότερο τις -ήδη περιορισμένες- πιθανότητές του να παραμείνει στην καταλανική ομάδα μετά τη λήξη της φετινής σεζόν.