Σο για Ράσφορντ: «Μια μέρα θα κερδίσει την Χρυσή Μπάλα»

Ο Λουκ Σο αποθέωσε τον συμπαίκτη του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάρκους Ράσφορντ, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως αυτός μπορεί να εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, αλλά και να κερδίσει την Χρυσή Μπάλα. 

Σο για Ράσφορντ: «Μια μέρα θα κερδίσει την Χρυσή Μπάλα»

Το εγκώμιο του Μάρκους Ράσφορντ έπλεξε ο Λουκ Σο. Ο συμπαίκτης του Άγγλου επιθετικού στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και στην Εθνική Αγγλίας, αποθέωσε τον νεαρό σέντερ φορ των «κόκκινων διαβόλων» τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ο ίδιος μία μέρα θα κατακτήσει την Χρυσή Μπάλα.

«Έχει βελτιωθεί απ’ όταν έκανε το ντεμπούτο του, τόσο σαν παίκτης αλλά και σαν προσωπικότητα. Έχει ωριμάσει και έχει γίνει άντρας. Ειδικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας, έδειξε το πόσο επαγγελματίας είναι. Είναι προσγειωμένος και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην ανατροφή του.

Είναι πρότυπο για τους ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες της Γιουνάιτεντ. Ξέρει πως μπορεί να γίνει ένας εκ των κορυφαίων και δουλεύει για να το πετύχει. Αν συνεχίσει έτσι, μια μέρα θα κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα. Φέτος ήταν ασταμάτητος κατά περιόδους. Η αυτοπεποίθηση του ήταν σε καλό επίπεδο τη φετινή σεζόν», τόνισε χαρκατηριστικά ο Λουκ Σο σχετικά με τον Μάρκους Ράσφορντ.