Μάντσεστερ Σίτι: Από Ιούλιο η απόφαση του CAS

Εν αναμονή της τελικής απόφασης από το CAS η οποία αναμένεται να γίνει γνωστή στις αρχές του Ιουλίου βρίσκονται στην Μάντσεστερ Σίτι. 

Μάντσεστερ Σίτι: Από Ιούλιο η απόφαση του CAS

Η ακροαματική διαδικασία της δίκης της Μάντσεστερ Σίτι στο CAS ολοκληρώθηκε με την αγγλική ομάδα να περιμένει πλέον την τελική απόφαση για την υπόθεσή της, στις αρχές του Ιουλίου. Θα πρέπει να σημειωθεί, πως η βαρύτητα της υπόθεσης των «πολιτών» ήταν τόσο σημαντική, που η ακροαματική διαδικασία κράτησε τρεις μέρες.

Τόσες έκρινε το CAS πως χρειάζονται, ώστε να αναψηλαφήσει την υπόθεση της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία τον Φεβρουάριο τιμωρήθηκε από την ΟΥΕΦΑ με διετή ευρωπαϊκό αποκλεισμό και πρόστιμο 25 εκατομμυρίων λιρών για μία σειρά παραβάσεων στους νόμους του Financial Fair Play την περίοδο 2012-16.

Από την μεριά του το CAS στην γραπτή του δήλωση έγραψε μεταξύ άλλων πως: «Στο τέλος της ακροαματικής διαδικασίας αμφότερες οι πλευρές εξέφρασαν την ικανοποίηση τους, με σεβασμό στην διαδικασία». Έτσι λοιπόν όλοι περιμένουν την τελική απόφαση η οποία αναμένεται στο πρώτο μισό του Ιουλίου, καθώς η ακριβής ημερομηνία δεν έχει γίνει προς το παρόν γνωστή.