«Bild»: Πολύ κοντά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Σάντσο

Σύμφωνα με την γερμανική «Bild» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Τζέιντον Σάντσο

«Bild»: Πολύ κοντά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Σάντσο

Ο Σάντσο έχει πραγματοποιήσει μια εξαιρετική χρονιά με την Ντόρτμουντ και ήδη από τα μέσα της σεζόν υπήρχαν φήμες για μεταγραφή του. Η Ντόρτμουντ είχε δώσει «άκυρο» στην Μπάγερν Μονάχου, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα και η Λίβερπουλ είχε δείξει ενδιαφέρον για τον Άγγλο. Σύμφωνα μ την γερμανική «Bild» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι εκείνη που θα τον αποκτήσει.

Στο τελικό στάδιο των επαφών έχει μπει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Τζέιντον Σάντσο. Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι πρόθυμοι να προσφέρουν 115 εκατ. ευρώ για να εξασφαλίσουν τον Αγγλο διεθνή επιθετικό της Ντόρτμουντ. Αν συμβεί αυτό, ο Σάντσο θα γίνει ο πιο ακριβός παίκτης στην ιστορία της Γιουνάιτεντ, ξεπερνώντας τον Πολ Πογκμπά που αποκτήθηκε από την Γιουβέντους με 100 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα «Bild» o 20χρονος διεθνής επιθετικός έχει ζητήσει από τη διοίκηση της Ντόρτμουντ να του δοθεί μεταγραφή και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται ο ατζέντης του στη Γερμανία για τις τελικές συζητήσεις.