Πρόεδρος της Ατλέτικο: «Να πάρουμε το Champions League, γιατί αποκλείσαμε τη Λίβερπουλ»

Ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης Ενρίκε Θερέθο, κατέθεσε τη δική του πρόταση για το φετινό Champions League, εάν και εφόσον δεν ολοκληρωθεί. Να το κατακτήσει η ομάδα του, γιατί απέκλεισε την κάτοχο του τίτλου, Λίβερπουλ!

Πρόεδρος της Ατλέτικο: «Να πάρουμε το Champions League, γιατί αποκλείσαμε τη Λίβερπουλ»

Ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης Ενρίκε Θερέθο, κατέθεσε τη δική του πρόταση για το φετινό Champions League, εάν και εφόσον δεν ολοκληρωθεί. Να το κατακτήσει η ομάδα του, γιατί απέκλεισε την κάτοχο του τίτλου, Λίβερπουλ.

«Έχουν μείνει κάποια νοκ-άουτ παιχνίδια για την ολοκλήρωση της φάσης των «16», τα προημιτελικά, τα ημιτελικά και ο τελικός.

Καταλαβαίνω πως η UEFA προσπαθεί να συγκεντρώσει όλα τα παιχνίδια σε μία πόλη. Υπάρχουν συζητήσεις για την Πορτογαλία, την Ισπανία και να γίνει στη συνέχεια ένα Final-8. Ωστόσο, δεν υπάρχει κάτι επίσημο, αυτή τη στιγμή.

Στο υποθετικό σενάριο που το Champions League δεν ολοκληρωθεί εξαιτίας του κορονοϊού, θα πρέπει πρωταθλήτρια να αναδειχθεί η ομάδα που απέκλεισε την πρωταθλήτρια Ευρώπης, δηλαδή η Ατλέτικο που απέκλεισε τη Λίβερπουλ» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ομάδας της Μαδρίτης.