Μάριο Μπαλοτέλι: Προτάθηκε στην Γαλατασαράι!

Έντονη φημολογία τις τελευταίες ώρες στην Τουρκία για φλερτ της Γαλατασαράι με τον Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος δεν θα συνεχίσει στην Μπρέσια

Μάριο Μπαλοτέλι: Προτάθηκε στην Γαλατασαράι!

Έντονη φημολογία τις τελευταίες ώρες στην Τουρκία για φλερτ της Γαλατασαράι με τον Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος δεν θα συνεχίσει στην Μπρέσια.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι από τη στιγμή που δεν θα συνεχίσει στην Μπρέσια είναι λογικό να ακουστεί για αρκετές ομάδες, όχι μόνο στην Ιταλία. Σήμερα Τετάρτη, στην γειτονική Τουρκία γίνεται λόγος για ενδιαφέρον της Γαλατασαράι για τον Ιταλό επιθετικό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τουρκία, ο Μπαλοτέλι προτάθηκε στην Τουρκική ομάδα που δεν λέει όχι στο ενδεχόμενο να κάνει δικό της τον διεθνή φορ.

Μάλιστα η Γαλατά, σύμφωνα πάντα με τους Τούρκους, προσφέρει στον Μπαλοτέλι συμβόλαιο δυο ετών (1+1) με ετήσιες απολαβές που δεν θα ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια ευρώ, αλλά θα έχουν εκείνοι το δικαίωμα να το ανανεώσουν και για την επόμενη σεζόν.

Όπως αναφέρουν στην Τουρκία, στην Γαλατασαράι υπάρχει ανησυχία για τον τρόπο που συμπεριφέρεται ο Μάριο Μπαλοτέλι και για αυτό τον λόγο δεν θέλουν να του προσφέρουν κλειστό διετές συμβόλαιο.

Να σημειώσουμε πως ο Μάριο Μπαλοτέλι, πρόσφατα εμφανίστηκε στο προπονητικό κέντρο της Μπρέσια, αλλά του απαγορεύτηκε η είσοδος.

Αποχωρώντας απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους που περίμεναν την επανεμφάνισή του στις εγκαταστάσεις και είπε:

«Τώρα γράψτε ότι εγώ δεν ήθελα να προπονηθώ».

Η ρήξη είναι οριστική ανάμεσα στις δύο πλευρές, αφού ο πρόεδρος της Μπρέσια έχει εκφράσει δημόσια την οργή του για τη συμπεριφορά του Μπαλοτέλι.