Παρελθόν από τον πάγκο της Χάτα ο Κόντης

Την αποχώρηση του από την τεχνική ηγεσία της Χάτα ανακοίνωσε ο άλλοτε υπηρεσιακός προπονητής του Ολυμπιακού Χρήστος Κόντης. 

Παρελθόν από τον πάγκο της Χάτα ο Κόντης

Έπειτα από ένα χρόνο θητείας στον πάγκο της ομάδας ο Χρήστος Κόντης ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τη Χάτα.

Η οριστική διακοπή του πρωταθλήματος στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έφερε τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Έτσι ο άλλοτε υπηρεσιακός προπονητής του Ολυμπιακού θα έχει τη δυνατότητα να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με ομάδες από τα Εμιράτα να εξετάζουν την περίπτωση του.

Ο Έλληνας προπονητής ανέφερε στα social media: «Σήμερα ανακοινώνω την αποχώρηση μου από την Hatta FC. Το να δεχτώ τη θέση του προπονητή σε αυτό το μεγάλο κλαμπ ήταν μια περήφανη στιγμή για τους συνεργάτες μου και μένα και θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν.

Απολαύσαμε μια απίστευτη σεζόν δουλεύοντας με ένα σπουδαίο γκρουπ παικτών και εκπροσωπώντας ένα φιλόδοξο κλαμπ. Η φιλοσοφία πάνω στο ποδόσφαιρο που θέλαμε να εφαρμόσουμε στη Hatta FC είναι κάτι για το οποίο είμαστε περήφανοι και θέλουμε να δούμε το κλαμπ να χτίζει πάνω σε αυτό.

Είμαι ευγνώμων στο τιμ και στους οπαδούς που μας υποδέχτηκαν στο κλαμπ και ένα ειδικό ευχαριστώ στο κλαμπ για την αφοσίωσή τους σε αυτό το έργο. Επιπλέον, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες για τη δέσμευσή τους και τη σκληρή δουλειά τους σε μια σεζόν γεμάτη προκλήσεις.

Ενώ είναι ατυχές το γεγονός ότι το έργο πρέπει να τελειώσει, εύχομαι στην Hatta FC την καλύτερη τύχη για το υπόλοιπο της σεζόν και το μέλλον μπροστά. Μετά από συζητήσεις με τη διοίκηση του συλλόγου, ένιωσα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να εξερευνήσω νέες ευκαιρίες και να προσβλέπω σε νέες περιπέτειες μπροστά».