Ίντερ: Μετά το «όχι» του Καβάνι κοιτάει τον Μοράτα

Η Ίντερ θέλησε να αποκτήσει τον Έντισον Καβάνι με εκείνον να είναι αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο. Έτσι οι Ιταλοί στρέφονται στην λύση του Αλβάρο Μοράτα

Ίντερ: Μετά το «όχι» του Καβάνι κοιτάει τον Μοράτα

Στην Ίντερ ήδη ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Λαουτάρο και έκαναν την πρώτη τους κίνηση για να αποκτήσουν τον Έντισον Καβάνι. Ο Ουρουγουανός έριξε «άκυρο» στους Ιταλούς και τώρα η πλευρά της Ίντερ σκέφτεται ως επόμενη λύση την απόκτηση του Αλβάρο Μοράτα. Η Ατλέτικο αν αποκτήσει τον Καβάνι φαίνεται διατεθειμένη να παραχωρήσει τον ισπανό φορ.

«Όχι» του Καβάνι στην Ίντερ - Θέλει Ισπανία!

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες οδεύει προς την Βαρκελώνη και οι διοικούντες την Ιντερ αναζητούν τον ιδανικό αντικαταστάτη του Αργεντινού επιθετικού. Πολύ... ψηλά στον κατάλογο των υποψηφίων, φαίνεται πως βρίσκεται ο Αλβάρο Μοράτα, μετά την αρχική άρνηση του Έντισον Καβάνι, ο οποίος προτιμά να μετακομίσει στην Μαδρίτη για λογαριασμό της Ατλέτικο.

Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα «Tuttosport», σε περίπτωση απόκτησης του Ουρουγουανού επιθετικού, οι «ροχιμπλάνκος» είναι διατεθειμένοι να απελευθερώσουν τον 27χρονο Μοράτα, ο οποίος μετρά 17 γκολ σε 47 συμμετοχές με την ισπανική ομάδα.