«Όχι» της Μπάρτσελόνα σε πρόταση 100 εκ. για τον Φατί

Η Μπαρτσελόνα απάντησε αρνητικά σε πρόταση ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρηση του Ανσού Φατί, σύμφωνα με δημοσίευμα της καταλανικής «Sport»

«Όχι» της Μπάρτσελόνα σε πρόταση 100 εκ. για τον Φατί

Αρνητική ήταν η απάντηση της Μπαρτσελόνα σε πρόταση που δέχτηκε για τον Ανσού Φατί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της καταλανικής «Sport», στα γραφεία των «μπλαουγκράνα» έφτασε μία πρόταση ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ για τον 17χρονο εξτρέμ της ομάδας, ωστόσο οι πρωταθλητές την απέρριψαν, μιας και δεν επιθυμούν να πουλήσουν ένα από τα ανερχόμενα «αστέρια» της ομάδας τους.

«Ο Ανσού Φατί δεν είναι προς πώληση. Δεν μιλάμε γι’ αυτό από δω και πέρα», φέρεται να είπε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου, κατά την διάρκεια της τηλεδιάσκεψης με τα μέλη της διοίκηση του συλλόγου, όταν ενημερώθηκε για την προσφορά.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως το όνομα της ομάδας που κατέθεσε την πρόταση δεν κατονομάζεται, ωστόσο τονίζεται ότι πρόκειται για κορυφαίο ευρωπαϊκό σύλλογο.

Ο Ανσού Φατί, που είναι και διεθνής με την ομάδα της Ισπανίας κάτω των 21 χρόνων, υπέγραψε πέρσι το καλοκαίρι επαγγελματικό συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα και στο διάστημα της καριέρας του στον σύλλογο της Βαρκελώνης μετράει μέχρι σήμερα 9 γκολ και 4 ασίστ σε 33 συνολικά παιχνίδια.

Το συμβόλαιο του παίκτη με τους Καταλανούς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022.