Μαρτίνεθ: «Ο Ντε Μπρόινε θα σκεφτεί την αποχώρηση από τη Σίτι αν…»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, αναφέρθηκε στο μέλλον του Κέβιν Ντε Μπρόινε στην Μάντσεστερ Σίτι αν παραμένει ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός των «πολιτών» από την UEFA.

Μαρτίνεθ: «Ο Ντε Μπρόινε θα σκεφτεί την αποχώρηση από τη Σίτι αν…»

Πιθανό θεωρεί το ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, το ενδεχόμενο αποχώρησης του Κέβιν Ντε Μπρόινε από την Μάντσεστερ Σίτι, αν παραμείνει ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός του αγγλικού συλλόγου.

Οι «πολίτες» έχουν τιμωρηθεί από την UEFA με δύο σεζόν απουσίας από τις κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις και έχουν προσφύγει στο «CAS», το οποίο μάλιστα θα εξετάσει την υπόθεση την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα το τριήμερο 8-9-10 Ιουνίου.

«Ο Κέβιν είναι νικητής. Νομίζω ότι θα υπολογίσει τα πάντα για να πάρει τις αποφάσεις του. Θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά εάν η τιμωρία στο Champions League συνεχίσει ή εάν ο προπονητής – με τον οποίο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις- μείνει τελικά στην ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μαρτίνεθ για τον διεθνή Βέλγο μεσοεπιθετικό.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Όπως μπορείτε να φανταστείτε, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής διανύει τα καλύτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια και τα… προσφέρει στη Σίτι. Σε αυτές τις περιπτώσεις σκέφτεσαι: «τι θα γίνει στα επόμενα τέσσερα, πέντε χρόνια;». Κανείς δεν μπορεί να τον συμβουλεύσει τι θα κάνει, αυτός ξέρει καλύτερα. Το χειρότερο για έναν ποδοσφαιριστή είναι να πει στο τέλος της καριέρας του: «μήπως τότε έπρεπε να πάρω μεταγραφή ή έπρεπε να μείνω;». Ο Κέβιν είναι πολύ ώριμο παιδί και θα τα λάβει όλα υπ’ όψη».

Υπενθυμίζεται ότι η Σίτι βρίσκεται αυτήν την στιγμή στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League που οδηγεί την επόμενη σεζόν στο Champions League.