Γκριεζμάν: «Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μπαρτσελόνα και μετά MLS»

Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα Αντουάν Γκριεζμάν εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσει το Champions League με τους Καταλανούς και ύστερα να κλείσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ. 

Γκριεζμάν: «Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μπαρτσελόνα και μετά MLS»

Στην αποκάλυψη πως θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του και να κρεμάσει τα παπούτσια του αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών προχώρησε ο Αντουάν Γκριεζμάν. Ο Γάλλος επιθετικός της Μπαρτσελόνα, σε συνέντευξη του στους «Los Angeles Times» πως πρώτα όμως θα ήθελε να κατακτήσει το Champions League με τους "μπλαουγκράνα". Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Μετά την Ισπανία και την Μπαρτσελόνα, στόχος μου είναι να κλείσω την καριέρα μου στις ΗΠΑ. Δεν ξέρω σε ποια ομάδα, αλλά σίγουρα αυτό δεν θα αποτελέσει πρόβλημα», τόνισε ο 29χρονος διεθνής επιθετικός και συμπλήρωσε: «Πρώτα θέλω να κατακτήσω το Champions League με την Μπαρτσελόνα. Αυτός είναι ο στόχος μου. Και μετά θα ήθελα να παίξω στο MLS».

Να σημειωθεί, πως ο Αντουάν Γκριεζμάν έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 με τους Καταλανούς και αν το εξαντλήσει θα έχει φτάσει 33 χρονών.