Μπενφίκα: Μετά την επίθεση στο πούλμαν ήρθαν και βανδαλισμοί στα σπίτια των ποδοσφαιριστών

Οι οπαδοί της Μπενφίκα μετά την επίθεση που έκαναν στο πούλμαν της ομάδας τους, προχώρησαν και  σε βανδαλισμούς στα σπίτια των ποδοσφαιριστών 

Μπενφίκα: Μετά την επίθεση στο πούλμαν ήρθαν και βανδαλισμοί στα σπίτια των ποδοσφαιριστών

Οι οπαδοί της Μπενφίκα δεν δέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο την απώλεια της ομάδας τους και μάλιστα όπως έχει γίνει ήδη γνωστό επιτέθηκαν στο πούλμαν των παικτών. Όπως έγινε γνωστό οι «φίλαθλοι» το πήγαν μερικά βήματα πάρα κάτω. Συγκεκριμένα προχώρησαν και σε βανδαλισμούς στα σπίτια των ποδοσφαιριστών.

Επίθεση με πέτρες στο πούλμαν της Μπενφίκα – Δυο τραυματίες

Η επίθεση με πέτρες σε βάρος του πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Μπενφίκα, μετά τη χθεσινή (4/6) «λευκή» ισοπαλία με την Τοντέλα, δεν ήταν η μοναδική αντίδραση των οπαδών της ομάδας στο απροσδόκητο αυτό αποτέλεσμα. Όπως αναφέρει ο πορτογαλικός Τύπος, τα σπίτια κάποιων ποδοσφαιριστών των «αετών» υπέστησαν βανδαλισμούς, με χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του διεθνούς μέσου Πίτσι, στον τοίχο του οποίου άγνωστοι έγραψαν με σπρέι απειλητικά μηνύματα. Η Μπενφίκα δεν έχει επιβεβαιώσει ως τώρα αυτή την πληροφορία, ενώ δεν έχουν δημοσιοποιηθεί άλλα ονόματα παικτών, των οποίων τα σπίτια δέχθηκαν τις απρόσκλητες... επισκέψεις.

Παρά το γεγονός ότι η επανέναρξη του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος στην Πορτογαλία έγινε κεκλεισμένων των θυρών, αρκετές εκατοντάδες οπαδοί της Μπενφίκα συγκεντρώθηκαν έξω από το στάδιο «Ντα Λουζ» για να επευφημήσουν τους παίκτες, πριν το ματς με την Τοντέλα. Ο ενθουσιασμός, όμως, μετατράπηκε σε οργή μετά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα και κάποιοι «θερμόαιμοι» πέταξαν πέτρες και έσπασαν παράθυρα του πούλμαν κατά την αναχώρηση της αποστολής, με συνέπεια να τραυματιστούν ελαφρά από τα θραύσματα ο Γερμανός Γιούλαν Βάιγκλ και ο Σέρβος Άντριγια Ζίβκοβιτς.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας