Τέλος ο Σα Πίντο από τη Σταντάρ

Υποψήφιος για τον πάγκο της γαλλικής Ναντ ο Πορτογάλος, ο οποίος αποχωρεί ύστερα από μία σεζόν στον πάγκο της βελγικής ομάδας.

Τέλος ο Σα Πίντο από τη Σταντάρ

Τους τίτλους τέλους της συνεργασίας του με τη Σταντάρ Λιέγης έριξε ο Ρικάρντο Σα Πίντο, ο οποίος τη Δευτέρα (21/5) ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της βελγικής ομάδας. Ο Ίβηρας κόουτς αποχαιρετά την ομάδα της Λιέγης ύστερα από θητεία ενός έτους, καθώς είχε αναλάβει το προπονητικό της πόστο το περασμένο καλοκαίρι, προερχόμενος από το ελληνικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα τον Ατρόμητο (προηγουμένως είχε εργαστεί και στον ΟΦΗ).

"Η σεζόν τελείωσε. Ευχαριστώ τους παίκτες και τους οπαδούς για τη φανταστική σεζόν. Σχηματίσαμε μια απίστευτη οικογένεια, είμαι υπερήφανος που δούλεψα μαζί σας. Μαζί κατακτήσαμε το Κύπελλο Βελγίου. Μαζί, εξασφαλίσαμε τη συμμετοχή μας στα προκριματικά του Champions League", τόνισε σχετικά με την αποχώρησή του ο Σα Πίντο στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στα social media.

Στο πέρασμά του από τον πάγκο της Σταντάρ πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Βελγίου, ενώ ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με την ομάδα της Λιέγης να τερματίζει δεύτερη, έχοντας εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα πρώτα ξένα δημοσιεύματα, η γαλλική Ναντ φαντάζει ως ο επικρατέστερος επόμενος σταθμός του στην προπονητική.