«Μαφιόζοι» Πέπε Ρέινα και Πάολο Καναβάρο

Σοκ στην Νάπολη προκαλούν τα ιταλικά ΜΜΕ καθώς αναφέρουν πως ο Πέπε Ρέινα, ο Πάολο Καναβάρο, ο Σαλβατόρε Αρόνικα και ο team manager της Νάπολι έχουν σχέσεις με την ιταλική Μαφία.

«Μαφιόζοι» Πέπε Ρέινα και Πάολο Καναβάρο

Αξιόπιστα MME στην Ιταλία αναφέρουν ότι ο Πέπε Ρέινα, ο Πάολο Καναβάρο, ο Σαλβατόρε Αρόνικα και ο team-manager, Πάολο Ντε Ματέις, παραπέμπονται από την Εισαγγελία της Ιταλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για σχέσεις με την Καμόρα.

Το θέμα βγήκε ύστερα από έρευνα της επιτροπής Antimafia της Νάπολης, από την οποία προέκυψε ότι ο Ισπανός keeper των «partenopei» ήταν κοντά στα αδέρφια Εσπόζιτο, ιδιοκτήτες της εταιρείας Eurobet στη Νάπολη και άνθρωποι της Μαφίας.

Για τον team manager της Νάπολι, η κατηγορία είναι ότι έδινε εισιτήρια, έπειτα από παραίνεση του Καναβάρο, σε άτομα που είχαν σχέση με την οικογένεια Λο Ρούσο της Ναπολιτάνικης Μαφίας.

Αν αποδειχθεί ότι αυτό συνέβαινε εν γνώσει του club, είναι πιθανό να επιβληθεί ποινή και στην Νάπολι. Όσον αφορά τον Πέπε Ρέινα, ο οποίος έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Μίλαν, αν κριθεί ένοχος κινδυνεύει ακόμα και με αποκλεισμό από τους αγώνες.