Ο Φόντεν της Σίτι παραβίασε τα μέτρα και πήγε για ποδόσφαιρο στην παραλία (vid)

Ο 20χρονος Φιλ Φόντεν της Μάντσεστερ Σίτι πήγε με παρέα στην παραλία και έπαιξε ποδόσφαιρο, παρά τα μέτρα που έχουν αποφασίσει οι σύλλογοι της Premier League για την προστασία από τον κορονοϊό.

Ο Φόντεν της Σίτι παραβίασε τα μέτρα και πήγε για ποδόσφαιρο στην παραλία (vid)

Τι κι αν οι σύλλογοι της Premier League έχουν ορίσει αυστηρούς κανονισμούς για την προστασία από την πανδημία του κορονοϊού, ενόψει και της επανέναρξης της εφετινής αγωνιστικής περιόδου στην μεγάλη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος. Ο Φιλ Φόντεν της Μάντσεστερ Σίτι κάθε άλλο παρά έμεινε πιστός στα μέτρα…

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής των πρωταθλητών Αγγλίας αποφάσισε να πάει με τους φίλους του σε παραλία του Μέρσεϊσαϊντ και όχι μόνο παραβίασε τον κανονισμό που αποτρέπει τους παίκτες από ελεύθερη κυκλοφορία, αλλά δεν τήρησε ούτε τα μέτρα για αποστάσεις.

Ο διεθνής Άγγλος δεν έμεινε μόνο στην βόλτα στην παραλία, καθώς εκεί έγινε αντιληπτός από τον κόσμο που τον προκάλεσαν σε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου στην άμμο. Ο ίδιος δέχτηκε με χαρά, αλλά για κακή του τύχη κάποιος απαθανάτισε το γεγονός σε βίντεο μέσω του κινητού του τηλεφώνου και το «ανέβασε» στο διαδίκτυο.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τον Φόντεν: