Φαν Ντάικ: «Υπογράψαμε έγγραφα με την μητέρα μου, αν πέθαινα...»

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ μίλησε στο ESPN για την περιπέτεια που είχε πριν από οκτώ χρόνια, όταν σε ηλικία 20 ετών νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο καθώς είχε λοίμωξη στα νεφρά, σκωληκοειδίτιδα και περιτονίτιδα!

Φαν Ντάικ: «Υπογράψαμε έγγραφα με την μητέρα μου, αν πέθαινα...»

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ μίλησε στο ESPN για την περιπέτεια που είχε πριν από οκτώ χρόνια, όταν σε ηλικία 20 ετών νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο καθώς είχε λοίμωξη στα νεφρά, σκωληκοειδίτιδα και περιτονίτιδα.

Μάλιστα ο «βράχος» της Λίβερπουλ και της Εθνικής Ολλανδίας, αποκάλυψε πως υπέγραψε έγγραφα με τη μητέρα του και εάν πέθαινε τα μισά χρήματα θα πήγαιναν σε εκείνη.

«Κανείς δεν ήθελε να το συζητά, αλλά ήταν ένα ενδεχόμενο και μπορούσα να είχα “φύγει”...» τόνισε χαρακτηριστικά ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ.

Ο διεθνής άσος ταν 20 χρόνων και έπαιζε στη Γκρόνινγκεν, όταν ένιωσε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, καθώς είχε λοίμωξη στα νεφρά, σκωληκοειδίτιδα και περιτονίτιδα μαζί!

Όπως είπε ο Φαν Ντάικ, οι γιατροί είχαν πει τότε στη μητέρα του ότι θα ήταν καλό ο γιος της να κάνει τη διαθήκη του!

«Ακόμα θυμάμαι να είμαι στο κρεβάτι του νοσοκομείου και το μοναδικό που θυμάμαι είναι να έχω παντού σωληνάκια και καλώδια.

Το σώμα μου ήταν σε κάκιστη κατάσταση και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Είναι λογικό εκείνες τις στιγμές να περνούν από το μυαλό σου τα χειρότερα σενάρια. Η ζωή μου διέτρεχε τεράστιο κίνδυνο.

Προσευχόμασταν με τη μητέρα μου, της είπαν να γράψω τις τελευταίες επιθυμίες μου και υπογράψαμε κάτι έγγραφα πως αν τελικά πέθαινα, τα μισά χρήματά μου θα πήγαιναν σε εκείνη.

Κανείς δεν ήθελε να το συζητά, αλλά ήταν ένα ενδεχόμενο και μπορούσα να είχα “φύγει”...» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός της Λίβερπουλ, Φαν Ντάικ στο ESPN.