Πογκμπά: «Ο ρατσισμός πρέπει να σταματήσει σήμερα»

Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Πογκμπά, έστειλε το δικό του μήνυμα με ανάρτηση στο Instagram για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό.

Πογκμπά: «Ο ρατσισμός πρέπει να σταματήσει σήμερα»

Το δικό του μήνυμα κατά το ρατσισμού έστειλε ο Πολ Πογκμπά. Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσω ανάρτησής του στο Instagram θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματα του με αφορμή το τραγικό γεγονός της δολοφονίας του Τζορτζ Φλόιντ στις ΗΠΑ.

"Τις τελευταίες ημέρες σκεφτόμουν πώς να εκφράσω τα συναισθήματα μου για ό,τι συνέβη στη Μινεάπολις. Ένιωθα θυμό, μίσος, πόνο και στεναχώρια. Στεναχώρια για τον Τζορτζ και όλους τους μαύρους ανθρώπους που υποφέρουν από ρατσισμό κάθε μέρα. Είτε στο ποδόσφαιρο, στην δουλειά, στο σχολείο, παντού. Αυτό πρέπει να σταματήσει, μία για πάντα. Όχι αύριο ή την επόμενη μέρα. Πρέπει να σταματήσει σήμερα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πογκμπά.

Ο 27χρονος μέσος συνόδευσε το μήνυμά του με φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται να έχει την γροθιά του υψωμένη στον ουρανό. Μάλιστα φοράει ένα βραχιόλι που γράφει "Όχι στον ρατσισμό". Την ανάρτηση του Πογκμπά κοινοποίησε και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.