Αβέβαιο το μέλλον του Λορένθο στη Λεγανές

Από την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται η Λεγανές την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα φανεί τι θα γίνει με τον Χουάνχο Λορένθο.

Αβέβαιο το μέλλον του Λορένθο στη Λεγανές

Επί σειρά ετών ο Χουάνχο Λορένθο πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό από το πόστο του αθλητικού διευθυντή. Ο Ισπανός έχει καταλάβει την ίδια θέση στη Λεγανές, αλλά το συμβόλαιο του με την ομάδα της Μαδρίτης ολοκληρώνεται.

Το μέλλον του στη Λεγανές είναι εξαιρετικά αβέβαιο και είναι απίθανο ότι θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σύλλογο και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το επόμενο διάστημα αναμένονται ανακοινώσεις από τη Λεγανές για το τι θα γίνει με τον Λορένθο.

Υπάρχει η φημολογία ότι ο Λορένθο θα παραμείνει στο σύλλογο, αλλά από άλλο πόστο. Ωστόσο κάτι τέτοιο ακόμη δεν είναι σίγουρο και θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες από τη διοίκηση της Λεγανές.

Πάντως στην ομάδα της Μαδρίτης είναι αρκετά ικανοποιημένοι από τη δουλειά που έχει κάνει ο Λορένθο αυτά τα χρόνια, διότι όπως αναφέρουν άλλαξε πολύ τον σύλλογο στο θέμα του σκαόυτινγκ. Πριν τον Ισπανό η Λεγανές είχε ένα πολύ μικρό τμήμα σκάουτινγκ και πλέον έχει αρκετό κόσμο να δουλεύει σε αυτό.

Τα πάντα, ωστόσο θα εξαρτηθούν από την κατηγορία στην οποία θα βρίσκεται ο σύλλογος την επόμενη σεζόν. Αν η Λεγανές δεν αποφύγει τον υποβιβασμό τότε τα σχέδια της θα αλλάξουν κατά πολύ όσον αφορά στο θέμα του Λορένθο και όχι μόνο.