Έλιοτ: «Δεν μου αρέσει ο Ράμος μετά από αυτό που έκανε στον Σαλάχ»

Έναν χρόνο πριν μετακομίσει στην Λίβερπουλ, ο Χάρβεϊ Έλιοτ δέχτηκε πρέσινγκ απο την Ρεάλ Μαδρίτης ωστόσο ο Σέρχιο Ράμος και ο Μο Σαλάχ ήταν οι λόγοι, που ο ποδοσφαιριστής δεν απάντησε θετικά στην ισπανική ομάδα.

Έλιοτ: «Δεν μου αρέσει ο Ράμος μετά από αυτό που έκανε στον Σαλάχ»

Τον Μάιο του 2018 η Λίβερπουλ ηττήθηκε στον τελικό του Champions League με 3-1 από την Ρεάλ Μαδρίτης ωστόσο το παιχνίδι στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Μο Σαλάχ από τον Σέρχιο Ράμος. Ο στόπερ της Ρεάλ κλείδωσε το χέρι του επιθετικού της Λίβερπουλ σε ένα δυναμικό μαρκάρισμά του με αποτέλεσμα ο Αιγύπτιος να αποχωρήσει αναγκαστικά από το παιχνίδι και μάλιστα με δάκρυα στα μάτια.

Στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου του Κιέβου βρισκόταν τότε και Χάρβεϊ Έλιοτ με την ιδιότητα του υποστηρικτή της Λίβερπουλ και εκείνο το περιστατικό έμελε να αποδειχτεί καθοριστικό για τη συνέχεια της καριέρας του. Ο νεαρός παίκτης της Λίβερπουλ το 2019 δέχτηκε κρούση από την Ρεάλ Μαδρίτης με την ισπανική ομάδα κατά τη διάρκεια των συζητήσεών τους και να του προτείνουν να συναντήσει από κοντά τον αρχηγό Σέρχιο Ράμος.

"Όχι, είναι εντάξει, ευχαριστώ. Δεν μου αρέσει μετά από αυτό που έκανε στον Μο Σαλάχ", φέρεται να είπε σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Athletic" ο 16χρονος τότε Έλιοτ, κλείνοντας ουσιαστικά την πόρτα στην ομάδα της Μαδρίτης.

"Είναι εξαιρετικό ταλέντο και καλό παιδί επίσης. Όταν τον βλέπεις στην προπόνηση, είναι εύκολο να σε πείσει. Θα μπορούσε να πάει σε οποιαδήποτε ομάδα αλλά ήθελε να είναι μέλος της Λίβερπουλ", δήλωσε πρόσφατα για τον Έλιοτ ο Γιούργκεν Κλοπ.

Υπενθυμίζεται πως μέσα στη φετινή σεζόν ο Έλιοτ έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Λίβερπουλ στην αναμέτρηση με την Μίλτον Κέινς Ντονς στο League Cup, με την οποία έγινε ο νεότερος που αρχίζει σε ματς με την κόκκινη φανέλα σε ηλικία 16 ετών και 174 ημερών, ενώ συνολικά έχει αγωνιστεί επτά φορές για την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ.