FA Cup: Τελικός με ασυνήθιστη εικόνα

Για την 1η Αυγούστου έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Αγγλίας και όλα δείχνουν πως η εικόνα του «Γουέμπλεϊ» δεν θα είναι αυτή που έχουμε συνηθίσει.

FA Cup: Τελικός με ασυνήθιστη εικόνα

Την 1η Αυγούστου έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου στην Αγγλία. Πρόκειται για τον πιο ιστορικό θερμό του ποδοσφαίρου, ο οποίος λόγω κορονοϊού κινδυνεύει να μη θυμίζει τίποτα από τα ματς του παρελθόντος.

Στο Νησί, ωστόσο υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα για τον τελικό του Κυπέλλου στην Αγγλία και όλα δείχνουν ότι γίνεται προεργασία προκειμένου αυτό το ματς να διεξαχθεί παρουσία κόσμου στις κερκίδες. Το ματς θα γίνει στο «Γουέμπλεϊ» και θα κριθεί από την πορεία της πανδημίας εκείνη την εποχή αν θα γίνει με κόσμο ή όχι.

Αν η μετάδοση του ιού έχει μειωθεί τότε το ματς θα γίνει με κόσμο και εξετάζεται το ενδεχόμενο να φιλοξενηθούν στις κερκίδες περίπου 20.000 οπαδοί. Φυσικά για να γίνει αυτό θα πρέπει να τηρούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Γίνεται αντιληπτό ότι ένας τελικός Κυπέλλου Αγγλίας με ελάχιστο κόσμο στις κερκίδες θα είναι μία περίεργη και ασυνήθιστη εικόνα. Πρόκειται για ένα ματς γιορτή, το οποίο μαγνητίζει τα βλέμματα όλης της ποδοσφαιρικής Ευρώπης.