Λίνεκερ: «Είμαι οπαδός του Κριστιάνο, αλλά ο Μέσι είναι ο καλύτερος όλων»

Το εγκώμιο του Λιονέλ Μέσι έπλεξε ο Γκάρι Λίνεκερ τονίζοντας πως αποτελεί τον καλύτερο ποδοσφαιριστή που πέρασε ποτέ, αν και ο ίδιος δηλώνει μεγάλος φαν του Κριστιάνο Ρονάλντο. 

Λίνεκερ: «Είμαι οπαδός του Κριστιάνο, αλλά ο Μέσι είναι ο καλύτερος όλων»

Θέση στο ερώτημα Λιονέλ Μέσι ή Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε ο Γκάρι Λίνεκερ. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής υπογράμμισε πως είναι οπαδός του Πορτογάλου σταρ, ωστόσο ο Αργεντινός είναι αυτός που... κερδίζει τη μάχη όντας ο καλύτερος όλων σύμφωνα με τον Λίνεκερ.

Οι δυο τους, έχουν κερδίσει πολλούς τίτλους δημιουργώντας πρωτοφανή ρεκόρ όσον αφορά τα γκολ και τις ασίστ, αλλά ο Λίνεκερ θεωρεί ότι ο Ρονάλντο χάνει σε σύγκριση με τον Μέσι, τονίζοντας μάλιστα χαρακτηριστικά πως δεν θα έπρεπε να υπάρχει καν συζήτηση σε αυτό το θέμα. Συγκεκριμένα είπε:

«Είμαι τεράστιος οπαδός του Ρονάλντο, αλλά αν μιλάς για τον καλύτερο παίκτη ποτέ, δεν θα έπρεπε καν να υπάρξει συζήτηση μιας και είναι είναι ο Μέσι. Αυτή είναι μόνο η γνώμη μου, αλλά δεν είναι ούτε καν κοντά οι δυο τους. Είναι σπάνιο για έναν ποδοσφαιριστή να μένει σε μία ομάδα τόσο χρόνια κι επίσης αρκετά δύσκολο να αφήνεις τη χώρα σου στα 13 για να μετακομίσεις στην Ισπανία, όπως έκανε ο Λίο».