Ο Πελεγκρίνι πάει τον Τουρέ στη Γουεστ Χαμ

Τα «σφυριά» έχουν κάνει πρόταση στον μέσο από την Ακτή Ελεφαντοστού όμως οι απαιτήσεις του «πάγωσαν» τις συζητήσεις οι οποίες δεν αποκλείεται να αναθερμανθούν αφού στο κόλπο μπαίνει και ο Πελεγκρίνι.

Ο Πελεγκρίνι πάει τον Τουρέ στη Γουεστ Χαμ

Ο άλλοτε αστέρας του Ολυμπιακού και της Μάντσεστερ Σίτι ψάχνει ομάδα στα 35 του χρόνια και η Γουεστ Χαμ τον είχε προσεγγίσει, όμως οι απαιτήσεις του κρίθηκαν απαγορευτικές για το σύλλογο του Λονδίνου.

Όμως σύμφωνα με την telegraph το φλερτ δεν αποκλείεται να καταλήξει τελικά σε γάμο αφού η Γουεστ Χαμ ετοιμάζεται να προσφέρει τριετές σευμβόλαιο στον Μανουέλ Πελεγκρίνι, προκειμένου ο χιλιανός κόουτς να αναλάβει τις τύχες της ομάδας.

Ο Τουρέ διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Πελεγκρίνι, αφού στο παρελθόν συνεργάστηκαν στην Μάντσεστερ Σίτι. Οι Άγγλοι αναφέρουν ότι ο Ιβοριανός τελικά θα «ψηθεί» να φορέσει τη φανέλα της Γουεστ Χαμ, ειδικά αν του κάνει την πρόταση ο νέος προπονητής της ομάδας που στο «Νησί» λέγεται ότι τα έχει βρει σε όλα με τα «σφυριά».

Το σίριαλ της μεταγραφής του Τουρέ αναμένεται με ενδιαφέρον, καθώς δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ίδιος στο παρελθόν έχει δηλώσει ότι θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό...