«Ο Κομπανί απέρριψε πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ήθελε τον Βινσέντ Κομπανί στο πλευρό του στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο ο Βέλγος απέρριψε την πρόταση των «πολιτών».

«Ο Κομπανί απέρριψε πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι»

Έχει γράψει τη δική του ιστορία με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι και έχει αγαπηθεί όσο λίγοι ποδοσφαιριστές από τους φίλους του αγγλικού συλλόγου. Ο λόγος για τον Βινσέντ Κομπανί, ο οποίος αποφάσισε να μην επιστρέψει ακόμα στην Αγγλία.

Ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός το καλοκαίρι του 2019 επέστρεψε στην Άντερλεχτ για να αναλάβει ρόλο παίκτη-προπονητή, αλλά το πείραμα δεν πέτυχε και στα μέσα της σεζόν περιορίστηκε ως παίκτης και απλώς σε μία θέση στο τεχνικό τιμ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Guardian», ο 34χρονος στόπερ δέχθηκε πρόταση από τη Μάντσεστερ Σίτι και προσωπικά από τον Πεπ Γκουαρντιόλα ώστε να αναλάβει τη θέση που άφησε κενή ο Μικέλ Αρτέτα, παρ' όλα αυτά η απάντηση του Κομπανί ήταν αρνητική.

Και αυτό γιατί ο άλλοτε παίκτης της Σίτι επιθυμεί να συνεχίσει το ποδόσφαιρο και ακόμα δεν νιώθει έτοιμος να αποσυρθεί από την ενεργό δράση με αποτέλεσμα να πει «όχι» στην πρόταση των «πολιτών».