O Ρικέλμε την ερχόμενη εβδομάδα για Σολδάνο

Πληροφορίες από την Αργεντινή αναφέρουν ότι ο δεύτερος αντιπρόεδρος της Μπόκα Τζούνιορς, Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, θα ασχοληθεί την ερχόμενη εβδομάδα με την υπόθεση του Φράνκο Σολδάνο.

O Ρικέλμε την ερχόμενη εβδομάδα για Σολδάνο

Το θέμα του Φράνκο Σολδάνο παραμένει ένα από τα υπό διευθέτηση θέματα στην Μπόκα Τζούνιορς, η οποία θέλει να κρατήσει στις τάξεις της και τη νέα περίοδο τον 25χρονο φορ του Ολυμπιακού.

Και ο ίδιος ο Αργεντινός έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει στους πρωταθλητές Αργεντινής, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να συναινέσει ο Ολυμπιακός που έχει τα δικαιώματά του.

Όπως ανέφερε η ιστοσελίδα Mendovoz, ο δεύτερος αντιπρόεδρος του συλλόγου Χουάν Ρομάν Ρικέλμε πρόκειται να αρχίσει συζητήσεις την επόμενη εβδομάδα για την ανανέωση των συμβάσεων των Τέβεζ, Θάρατε και Σολδάνο, ύστερα από εισήγηση του προπονητή Μιγκέλ Ρούσο.

Οι περιπτώσεις των Τέβεζ, Θάρατε είναι διαφορετικές από του Σολδάνο ο οποίος αγωνίζεται δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Μπόκα. Στους δύο θα προταθεί νέο συμβόλαιο με μείωση αποδοχών.

Για τον Σολδάνο γράφει η Mendovoz ότι δεν τίθεται θέμα χρήσης της ρήτρας που ανέρχεται σε 5 εκατομμύρια δολάρια και ότι πρόθεση του Ρικέλμε είναι να ζητήσει έναν ακόμη δανεισμό, τουλάχιστον έξι μηνών.

Πιστεύει ότι θα το πετύχει, καθώς ο εκπρόσωπος του Σολδάνο έχει διαβεβαιώσει ότι η διοίκηση του ελληνικού συλλόγου δεν θα εμποδίσει έναν νέο δανεισμό του ποδοσφαιριστή στην Μπόκα.