Ρούμπεν Νέβες: «Με τον Ολυμπιακό έλειπε η αδρεναλίνη της εξέδρας»

Ο Ρούμπεν Νέβες μίλησε για την εμπειρία των κεκλεισμένων θυρών που βίωσε στον αγώνα της Γουλβς με τον Ολυμπιακό (1-1).

Ρούμπεν Νέβες: «Με τον Ολυμπιακό έλειπε η αδρεναλίνη της εξέδρας»

Η Premier League ετοιμάζεται σιγά σιγά για να ξεκινήσει πάλι μετά την πανδημία και οι ποδοσφαιριστές πρέπει να συνηθίσουν στην ιδέα ότι θα αγωνίζονται μπροστά σε άδειες κερκίδες.

Εμπειρία πρωτόγνωρη για τις περισσότερες ομάδες, όχι όμως και για τη Γουλβς, η οποία έδωσε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τους «16» του Europa League κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Ρούμπεν Νέβες, σκόρερ στο 1-1 εκείνης της συνάντησης, ρωτήθηκε αν η Γουλβς έχει πλεονέκτημα εξ αυτού του γεγονότος απέναντι σε άλλες ομάδες. Η απάντησή του:

«Δεν νομίζω. Είναι πραγματικά περίεργο να παίζεις πίσω από κλειστές πόρτες. Παίξαμε έτσι για πρώτη φορά εναντίον του Ολυμπιακού και έλειπε η αδρεναλίνη που δίνουν οι οπαδοί».

Και συνέχισε: «Πρέπει να το συνηθίσουμε, δυστυχώς η κατάσταση είναι κακή και δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψουμε στο φυσιολογικό. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο ποδόσφαιρο και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό χωρίς τους οπαδούς».

Για τον Νέβες «η προθέρμανση είναι το πιο σημαντικό προκειμένου να συνηθίσεις το άδειο γήπεδο και να συγκεντρωθείς στο παιχνίδι. Χρησιμοποιούμε την προθέρμανση για να παρακινηθούμε και να εξοικειωθούμε στις συνθήκες του αγώνα».