Αναλαμβάνει τη Νις ο Βιεϊρά

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ o 41χρονος Γάλλος προπονητής έχει έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας.

Αναλαμβάνει τη Νις ο Βιεϊρά

Ο αγώνας με τη Λιόν ήταν ο τελευταίος για τον Λουσιάν Φαβρ ως προπονητής της Νις. Και αυτό γιατί ο Ελβετός ανακοίνωσε μετά τη λήξη της αναμέτρησης για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Ligue 1, στην οποία οι «λιονέ» επικράτησαν με 3-2 και πήραν το «εισιτήριο» για το νέο Champions League, ότι θα αποχωρήσει από τη Νις και τη Γαλλία.

Τη θέση του θα πάρει ο Πατρίκ Βιεϊρά. Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ o 41χρονος Γάλλος προπονητής έχει έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας, για ν' αναλάβει την τεχνική ηγεσία από τη νέα σεζόν, παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του με τη Σίτι της Νέας Υόρκης ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2018.

Ο Φαβρ, που είναι πιθανό ν' αναλάβει τη Ντόρτμουντ, ανέλαβε τον Μάιο του 2016 τα «ηνία» της Νις και την οδήγησε πέρυσι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του γαλλικού πρωταθλήματος και την έξοδο στα προκριματικά του Champions League, ενώ εφέτος η ομάδα κατετάγη όγδοη, μένοντας εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Επίσης, στην διάρκεια της προπονητικής καριέρας του έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στις Σερβέτ, Ζυρίχη, Χέρτα Βερολίνου και Γκλάντμπαχ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ