Ο διαιτητής του Ολυμπιακός - Μπέρνλι και ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός συνελήφθη σε βίλα οργίων! (pic+vid)

Ο Σλοβένος διαιτητής Σλάβκο Βίντσιτς, ο οποίος σφύριξε φέτος στο ματς ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-2 και τον Αύγουστο του 2018 στο Ολυμπιακός - Μπέρνλι 3-1, συνελήφθη σε βίλα οργίων στη Βοσνία.

Ο διαιτητής του Ολυμπιακός - Μπέρνλι και ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός συνελήφθη σε βίλα οργίων! (pic+vid)

Ο 40χρονος Σλάβκο Βίντσιτς συνελήφθη σε βίλα οργίων στην πόλη Μπιεγέλινα της Βοσνίας, μαζί με άλλους 9 άντρες και 26 γυναίκες, σε μία καλά συντονισμένη επιχείρηση της τοπικής αστυνομίας.

Η διοργανώτρια του «πάρτι» Τιγιάνα Μαξίμοβιτς, πιο γνωστή ως Τιγιάνα Αϊφόν, συνελήφθη εν πλω όταν προσπάθησε να περάσει τα σύνορα και να διαφύγει μέσω του ποταμού Ντρίνα.

Στη βίλα βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών (κοκαΐνη) και όπλα. Η Μαξίμοβιτς κατηγορείται για μαστροπεία, παράνομη οπλοκατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ο Βίντσιτς υποστηρίζει ότι δεν κινήθηκε ποινική δίωξη εναντίον του. Τι ισχυρίζεται ο Σλοβένος διαιτητής για την παρουσία του στη βίλα των οργίων;

«Μετά από μια συνάντηση με μερικούς επιχειρηματίες, προσκληθήκαμε σε μια γιορτή», είπε στην 24ur.com, αλλά δίχως να αναφέρει ονόματα. Ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει τους συλληφθέντες και ότι μετά την κατάθεσή του τον άφησαν ελεύθερο να επιστρέψει στη Σλοβενία.