Ο Μήτρογλου τα λέει με Βίλας Μπόας για το μέλλον του

Συνάντηση με τον Aντρέ Βίλας Μπόας θα έχει ο Κώστας Μήτρογλου προκειμένου να αποφασίσουν οι δύο άνδρες αν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους ή όχι.

Ο Μήτρογλου τα λέει με Βίλας Μπόας για το μέλλον του

Το μέλλον του Κώστα Μήτρογλου απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης στη Γαλλία και αυτό διότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει ένα μεγάλο συμβόλαιο με τη Μαρσέιγ. Φυσικά και στην ομάδα της Μασσαλίας υπάρχει προβληματισμός τι θα γίνει με τον Έλληνα διεθνή.

Θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο «πιστολέρο» θα φύγει από την Ολιμπίκ, αν και δεσμεύεται με συμβόλαιο μαζί της. Τα νεότερα δημοσιεύματα στη Γαλλία αναφέρουν ότι ο Μήτρογλου θα μιλήσει με τον Αντρέ Βίλας Μπόας, ο οποίος τελικά παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία.

Οι δύο άνδρες θα έχουν συνάντηση τις επόμενες ημέρες προκειμένου να αποφασιστεί το μέλλον του «Μητρογκόλ». Οι πιθανότητες παραμονής του στη Μασσαλία είναι ελάχιστες και θα είναι θαύμα αν υπάρξει ανατροπή μετά την κουβέντα που θα κάνει με τον Βίλας Μπόας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν και οι Γάλλοι, για τον Μήτρογλου υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από την πρώην ομάδα του, την Μπενφίκα, ενώ τις τελευταίες ημέρες και η Αλάνιασπορ έχει μπει στο… κόλπο.