«Ο Ονιεκούρου ζήτησε να μείνει στη Γαλατασαράι» - Ο ρόλος του Φατίχ Τερίμ (pic)

Ο Χένρι Ονιεκούρου, που αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, εξέφρασε την επιθυμία να μείνει στη  Γαλατασαράι και ο Φατίχ Τερίμ ζήτησε από τη διοίκηση την παραμονή του.

«Ο Ονιεκούρου ζήτησε να μείνει στη Γαλατασαράι» - Ο ρόλος του Φατίχ Τερίμ (pic)

Ο Χένρι Ονιεκούρου, που αγωνίζεται δανεικός στη Γαλατασαράι από τη Μονακό, είναι ένας από τους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού αυτό το καλοκαίρι.

Το ρεπορτάζ της «Fanatik» φιλοξενεί δηλώσεις του Νιγηριανού εξτρέμ που λέει ότι θέλει να μείνει στη Γαλατασαράι. Σύμμαχός του ο Φατίχ Τερίμ που ζήτησε από τη διοίκηση την παραμονή του.

Η τουρκική εφημερίδα γράφει ότι «ο Ολυμπιακός επικοινώνησε με τη Μονακό, η οποία κατέχει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή και ζήτησε να τον πάρει δανεικό με οψιόν αγοράς».

Σύμφωνα με τη «Fanatik», o Νιγηριανός συναντήθηκε με τον ατζέντη του, Γουίλιαμ Ντ' Αβιλά, και του είπε ότι θέλει να μείνει στη Γαλατά. Φιλοξενεί μάλιστα και δηλώσεις του:

«Ήθελα να μείνω στη Γαλατασαράι και πέρσι, αλλά η Έβερτον με πούλησε στη Μονακό. Δεν έπαιξα σχεδόν ποτέ στη Μονακό. Δεν θέλω να βιώσω ξανά την ίδια απογοήτευση», είπε ο Ονιεκούρου.

Από κοντά και ο προπονητής Φατίχ Τερίμ είπε στη διοίκηση ότι «θέλω ο Ονιεκούρου να παραμείνει στην ομάδα, ανεξάρτητα από τον τρόπο», εννοώντας είτε τον δανεισμό είτε την αγορά του.