Τέλος ο Βασιλακάκης από την Ανόρθωση

Τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του αναζητεί ο Θοδωρής Βασιλακάκης, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με την κυπριακή Ανόρθωση. 

Τέλος ο Βασιλακάκης από την Ανόρθωση

Παρελθόν από την Ανόρθωση αποτελεί ο Θοδωρής Βασιλακάκης, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του ο σύλλογος. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου και την Ξάνθης έλυσε τη συνεργασία του με την κυπριακή ομάδα ύστερα από έναν χρόνο.

Ο 31χρονος μέσος κατά τη θητεία του στην Ανόρθωση κατάφερε να σημειώσει μόλις ένα γκολ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόωρα στην Κύπρο και πλέον αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Στην ανακοίνωση της Ανόρθωσης με το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές αναφέρονται τα εξής:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Θεόδωρο Βασιλακάκη, ο οποίος βρισκόταν στο δυναμικό της ομάδας μας από τις 28 Μαΐου του 2019. Ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια (11 πρωταθλήματος, 1 Κυπέλλου) με τη φανέλα της ομάδας μας, πετυχαίνοντας ένα τέρμα.

Ευχές στον Βασιλακάκη για ό,τι καλύτερο στη συνέχεια, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ευχαριστούμε επίσης τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά, την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό που επέδειξε καθ' όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας».