Υπέγραψε στη Γιουβέντους ο Κουλουσέφσκι

Την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Γιουβέντους έβαλε ο Ντέγιαν Κουλουσέφσκι, που φέτος πραγματοποίησε μία σπουδαία σεζόν στη Serie A. 

Υπέγραψε στη Γιουβέντους ο Κουλουσέφσκι

Η Γιουβέντους θα είναι οριστικά ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Ντέγιαν Κουλουσέφσκι. Ο νεαρός επιθετικός που... έπαιζε δυνατά και για την Ίντερ είχε έρθει σε συμφωνία με τους "μπιανκονέρι" από τον περασμένο Ιανουάριο και η μεταγραφή του να κλείνει οριστικά καθώς ο ίδιος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Ο Κουλουσέφσκι έχει εντυπωσιάσει τη φετινή σεζόν στη Serie A, αγωνιζόμενος δανεικός από την Αταλάντα στην Πάρμα, έχοντας στο ενεργητικό του τέσσερα γκολ και επτά ασίστ. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ η μεταγραφή του Κουλουσέφσκι στη Γιουβέντους θα "αγγίξει" τα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Από την μεριά του ο νέος ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους, σε δήλωσή του για την μεταγραφή του στην ομάδα του Τορίνο, αποθέωσε τον Μαουρίτσιο Σάρι τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Προτίμησα τη Γιουβέντους γιατί πιστεύω πως με τον Μαουρίσιο Σάρι θα μπορέσω να εξελιχθώ».