Πορτογαλία: Οπαδοί της Μπενφίκα μαχαίρωσαν οργανωμένο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Δεν λένε να σταματήσουν τα περιστατικά οπαδικής βίας στην Πορτογαλία, καθώς ένας 32χρονος οπαδός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με επιφανειακά τραύματα από μαχαίρι μετά από επίθεση που δέχτηκε από οργανωμένους οπαδούς της Μπενφίκα. 

Πορτογαλία: Οπαδοί της Μπενφίκα μαχαίρωσαν οργανωμένο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Νέο κρούσμα βίας μεταξύ οπαδών της Μπενφίκα και της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με το μαχαίρωμα ενός 32χρονου οργανωμένου οπαδού των "Λιονταριών" από φανατικούς των "Αετών". Ύστερα από την οδομαχία της 18ης Μαΐου που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών οπαδών, αυτή την φορά τραυματίστηκε από μαχαίρι ένας 32χρονος οργανωμένος οπαδός της Σπόρτινγκ.

Συγκεκριμένα, το μέλος του συνδέσμου «Juventude Leonina», δέχθηκε επίθεση από είκοσι άτομα, μέλη του συνδέσμου «No Name Boys». Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πορτογαλικής πρωτεύουσας με επιφανειακά τραύματα από μαχαίρι στο στήθος και πολλούς μώλωπες.

Μάλιστα ο ίδιος παρά το γεγονός ότι οι οπαδοί που του επιτέθηκαν είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, φέρεται να αναγνώρισε κάποιους από αυτούς, καθώς κατέθεσε στην αστυνομία ότι ξέρει περί ποίων πρόκειται, αφού είχαν... προηγούμενα.