Σερβία: Αγώνες με κόσμο στις κερκίδες

Η Σερβία θα γίνει η πρώτη χώρα που θα διοργανώσει ποδοσφαιρικά παιχνίδια, παρουσία οπαδών στις κερκίδες.

Σερβία: Αγώνες με κόσμο στις κερκίδες

Το ερχόμενο σαββατοκύριακο αναμένεται να γίνει η σέντρα στο πρωτάθλημα Σερβίας. Οι Σέρβοι, μάλιστα αναμένεται να δείξουν το δρόμο σε όλη την Ευρώπη και να γίνουν πολύ σύντομα παιχνίδια παρουσία οπαδών στις κερκίδες.

Το σαββατοκύριακο 30-31 Μαΐου τα παιχνίδια θα γίνουν χωρίς κόσμος στο γήπεδο. Από την επόμενη αγωνιστική, όμως, τα ματς θα διεξαχθούν κανονικά με οπαδούς στις κερκίδες. Η σερβική ομοσπονδία έχοντας φυσικά τη σύμφωνη γνώμη της κυβέρνησης και των υγειονομικών αρχών θα επιτρέψει την παρουσία του κόσμου στα επαγγελματικά ποδοσφαιρικά παιχνίδια από την 1η Ιουνίου.

Αφήνουν ένα διάστημα προκειμένου οι ομάδες να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα και να είναι έτοιμες για το συγκεκριμένο εγχείρημα. Οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στις κερκίδες θα πρέπει να κρατούν μεταξύ τους αποστάσεις μεγαλύτερες του ενός μέτρου.

Οι ομάδες έχουν ξεκινήσει τις κατάλληλες προετοιμασίες για να είναι έτοιμες να υποδεχτούν κόσμο. Η Σερβία θα γίνει η πρώτη χώρα που στην εποχή μετά τον κορονοϊό θα κάνει ματς έχοντας κανονικά οπαδούς στις κερκίδες.