Μήτρογλου: Στο μικροσκόπιο της Αλάνιασπορ

Την περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου εξετάζει η Αλάνιασπορ, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα.

Μήτρογλου: Στο μικροσκόπιο της Αλάνιασπορ

Ο Κώστας Μήτρογλου, μετά από δύο διαδοχικούς δανεισμούς σε Γαλατασαράι και Αϊντχόφεν, επέστρεψε στη Μαρσέιγ, στην οποία όμως δύσκολα θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα «Yenianalnya.com», ο άλλοτε επιθετικός του Ολυμπιακού βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Αλάνιασπορ και δεν αποκλείεται να υπάρξει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.

Υπενθυμίζεται ότι στην τουρκική ομάδα υπάρχει ελληνική παροικία, αφού ήδη αγωνίζονται σε αυτή οι Τάσος Μπακασέτας, Γιώργος Τζαβέλας και Μανώλης Σιώπης.

Ο τεχνικός της ομάδας, Ερόλ Μπουλούτ, επίσης άλλοτε «ερυθρόλευκος», έχει πολύ καλή γνώμη για τον 32χρονο φορ και θεωρεί ότι μπορεί να δυναμώσει την επιθετική γραμμή του συλλόγου.

Ωστόσο, το μέλλον του στον πάγκο της Αλάνιασπορ δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, αφού υπάρχει ενδιαφέρον από την Φενέρμπαχτσε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Επομένως, πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει το ζήτημα της παραμονής του Τούρκου προπονητή για να φανεί αν τελικά η ομάδα θα κινηθεί τελικά για τον Έλληνα επιθετικό.