Διαμαντάκος: Επιβεβαιώνει τη μεταγραφή στην Χάιντουκ Σπλιτ

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Χάιντουκ Σπλιτ, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος, δια στόματος του εκπροσώπου του, Θεόφιλου Καρασαββίδη στον κροατικό Τύπο.

Διαμαντάκος: Επιβεβαιώνει τη μεταγραφή στην Χάιντουκ Σπλιτ

Το τελευταίο διάστημα πλήθαιναν οι φήμες ότι ο Δημήτρης Διαμαντάκος θα αποχωρήσει από την Σανκτ Πάουλι για την κροατική Χάιντουκ Σπλιτ. Πλέον η επιβεβαίωση ήρθε από το περιβάλλον του Έλληνα ποδοσφαιριστή και συγκεκριμένα από τον εκπρόσωπό του.

Όπως δήλωσε ο Θεόφιλος Καρασαββίδης στην 24 Sata, ο άλλοτε επιθετικός του Ολυμπιακού τα έχει βρει σε όλα με την Χάιντουκ: «Ο Δημήτρης θα είναι παίκτης της Σεντ Πάουλι μέχρι τις 30 Ιουνίου και στη συνέχεια θα μετακομίσει στην Χάιντουκ. Η Χάιντουκ είναι σπουδαίο κλαμπ γνωστό σε όλη την Ευρώπη το οποίο συμμετέχει κάθε χρόνο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Βρισκόμασταν σε επαφές για αρκετό διάστημα και όταν μας κάλεσε ο Ιβάν Πορομπίγια (σ.σ. τεχνικός διευθυντής της ομάδας) δεν το σκεφτήκαμε δεύτερη φορά».

Στον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Διαμαντάκος θα δουλέψει υπό τις οδηγίες του Ιγκόρ Τούντορ, ενώ θα έχει συμπαίκτη τον γνώριμο στην Ελλάδα Ζάιρο από τις θητείες του σε ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα.