Κι άλλο γκολ ο Ματετά (vids)

Ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού σκόραρε στο παιχνίδι της Χάβρη κόντρα στην Αζαξιό των Καμαρά, Λάτσι.

Κι άλλο γκολ ο Ματετά (vids)

Ο Ζαν Φιλίπ Ματετά κάνει τρομερή σεζόν στη β’ κατηγορία της Γαλλίας με τη φανέλα της Χάβρης. Η ομάδα του αντιμετωπίζει στο πλαίσιο των πλέι άουτ της δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας την Αζαξιό. Ο Ματετά βρήκε ξανά δίχτυα, αφού στο 36’ της αναμέτρησης σκόραρε στο εκτός έδρας ματς με την Αζαξιό και έφερε το ματς στα ίσια.

Αυτό είναι το 18ο γκολ για τον Ματετά, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο… στόχαστρο του Ολυμπιακού ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο 20χρονος επιθετικός, πάντως δεν ανήκει στην Χάβρη.

Τα δικαιώματα του τα έχει η Λιόν με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021. Ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει πως την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θέλει να έχει χρόνο συμμετοχής ειδικά μετά τη σεζόν που έχει κάνει. Στη Λιόν είναι πολύ δύσκολο να βρει χώρο, αφού έχει στο ρόστερ της αρκετούς επιθετικούς. Πάντως είναι μία ενδιαφέρουσα περίπτωση για τον Ολυμπιακό, αλλά όχι απλή.

Να σημειώσουμε πως στο συγκεκριμένο ματς δεν βρέθηκε στην ενδεκάδα της Αζαξιό ο Μαντί Καμαρά που έχει αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό, ενώ και ο Λάτσι δεν ξεκίνησε βασικός.

Δείτε το γκολ του Ματετά…