Ιμπραΐμοβιτς: Φόβοι για σοβαρό τραυματισμό, ακόμα και για τέλος καριέρας

Τα δύο σενάρια για τον τραυματισμό του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς κι αυτό που ίσως σημαίνει και άδοξο τέλος καριέρας.

Ιμπραΐμοβιτς: Φόβοι για σοβαρό τραυματισμό, ακόμα και για τέλος καριέρας

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στα 39 του είναι πλέον αντιμέτωπος με τον κίνδυνο ενός άδοξου τέλους καριέρας. Αιτία ο σημερινός τραυματισμός του που όλοι εύχονται να μη σημαίνει και το αντίο του στα ποδοσφαιρικά γήπεδα με αυτόν τον τρόπο. Ο Ιμπραΐμοβιτς στη διάρκεια της προπόνησης της Μίλαν αισθάνθηκε μια ενόχληση και έδειξε να πονά αρκετά. Αποχώρησε από την προπόνηση και υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι εκτιμήσεις των γιατρών κάνουν λόγο για δύο σενάρια. Η πρώτη εκτίμηση είναι απλώς για μυϊκό τραυματισμό. Η δεύτερη όμως για ζημιά στον αχίλλειο τένοντα, κάτι που αναφέρει το Sky Italia αλλά και άλλα ιταλικά Μέσα. Aν αυτό επιβεβαιωθεί, σε ηλικία 39 ετών ίσως σημάνει το τέλος στην καριέρα του σπουδαίου Σουηδού φορ.

Ο Ιμπραΐμοβιτς γεννήθηκε στο Μάλμε της Σουηδίας από Βόσνιο πατέρα και μητέρα από την Κροατία, με ρίζες από τα Σκόπια, που μετανάστευσαν στη Σουηδία. Μεγαλώνοντας, έπαιξε στις τοπικές ομάδες Μάλμε και ΦΒΚ Μπαλκάν. Αργότερα έγινε μέλος της ομάδας νέων της Μάλμε ΦΦ.

Φόρεσε τις φανέλες των Μάλμε, Άγιαξ, Γιουβέντους, Ίντερ, Μπαρτσελόνα, Μίλαν, Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λος Άντζελες Γκάλαξι και πάλι της Μίλαν.