Απομακρύνεται από τη Ρεάλ ο Πογκμπά

Ο Ζιντάν θέλει πολύ τον Πογκμπά στη Ρεάλ, αλλά η Γιουβέντους έχει κάνει δυνατό μπάσιμο για να τον πάρει πίσω στο Τορίνο.

Απομακρύνεται από τη Ρεάλ ο Πογκμπά

Ο Πολ Πογκμπά είναι ο διακαής πόθος του Ζινεντίν Ζιντάν και τον θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως η μεταγραφή του άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα γίνει.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή πολύ δύσκολα ο Ζιντάν θα δει την επιθυμία του να γίνεται πραγματικότητα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Le10Sport ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, ο Μίνο Ραϊόλα βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Γιουβέντους προκειμένου να επιστρέψει εκεί ο ποδοσφαιριστής.

Ο Πογκμπά είχε φύγει από το Τορίνο για να αγωνιστεί στη Γιουνάιτεντ, αλλά όλα δείχνουν πως ετοιμάζεται να γυρίσει εκεί. Η Γιουβέντους έχει δείξει ενδιαφέρον να πάρει πίσω τον ποδοσφαιριστή που είχε φύγει για το «Όλντ Τράφορντ».

Πάντως η Ρεάλ εξετάζει την περίπτωση του, αλλά σύμφωνα με όσα μεταδίδονται από την Ισπανία δεν έχει κάνει δυνατό μπάσιμο για να τον αποκτήσει, διότι υπάρχουν σημαντικά εμπόδια όπως είναι η τιμή πώλησης του και το ετήσιο συμβόλαιο του.