Και η Τσέλσι στο… κόλπο για Ικάρντι

Τη στιγμή που η Παρί προσπαθεί να μειώσει την οψιόν αγοράς του Ικάρντι, η Τσέλσι φέρεται να έχει μπει στο κόλπο διεκδίκησης του ποδοσφαιριστή.

Και η Τσέλσι στο… κόλπο για Ικάρντι

Η Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίζει να προσπαθεί για να μειώσει την οψιόν αγορά του Μάουρο Ικάρντι. Μία ρήτρα που έχει οριστεί στα 70 εκατ. ευρώ και με την Ίντερ να μη δείχνει διάθεση να κάνει πίσω.

Κι ενώ γίνεται όλη αυτή η προσπάθεια η Τσέλσι φαίνεται να έχει μπει στο κόλπο διεκδίκησης του. Ο Ικάρντι αυτή την περίοδο έπαιξε στους πρωταθλητές Γαλλίας ως δανεικός με κόστος 13 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας 20 γκολ σε 31 παιχνίδια.

Η Παρί προσπαθεί να ρίξει αυτή την οψιόν αγοράς και μάλιστα η προσφορά που έχει κάνει στους "νερατζούρι" είναι ύψους 50 εκατ. ευρώ συν 10 εκατ. ευρώ μπόνους, αλλά αυτή έχει απορριφθεί.

Η Γιουβέντους και η Νάπολι είναι πρόθυμες να φέρουν τον Ικάρντι πίσω στη Serie A, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν μέχρι τώρα ο μόνος πραγματικά ενδιαφερόμενος σύλλογος της Premier League.

Πλέον, όμως, η Sun Sport ισχυρίζεται ότι η Τσέλσι συμμετέχει επίσης στη διεκδίκηση του 27χρου Αργεντινού διεθνή επιθετικού.