Ντόρτμουντ: Αμφίβολος για το ντέρμπι με την Μπάγερν ο Χούμελς

Ερωτηματικό για τον Λουσιέν Φαβρ αποτελεί ενόψει του ντέρμπι με την Μπάγερν Μονάχου (26/5) η συμμετοχή του Ματς Χούμελς καθώς ο στόπερ της Ντόρτμουντ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού στον αχίλλειο. 

Ντόρτμουντ: Αμφίβολος για το ντέρμπι με την Μπάγερν ο Χούμελς

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα (0-2) της Μπορούσια Ντόρτμουντ από τη "Volkswagen Arena" κόντρα στην Βόλφσπουργκ το Σάββατο (23/5) για την 27η αγωνιστική της Bundesliga και πλέον οι Βεστφαλοί προετοιμάζονται για το ντέρμπι κορυφής με την Μπάγερν Μονάχου την Τρίτη (26/5) εντός έδρας.

Παρόλα αυτά, η Μπορούσια Ντόρτμουντ στο "Klassiker" με τους Βαυαρούς δεν αποκλείεται να έχει μία μεγάλη απουσία ποδοσφαιριστή. Αυτή του βασικού της κεντρικού αμυντικού, Ματς Χούμελς ο οποίος είναι αμφίβολος. Ο Γερμανός στόπερ, χτύπησε στον αχίλλειο και αντικαταστάθηκε από τον Έμρε Τσαν στο ημίχρονο του αγώνα με την Βόλφσπουργκ. Έτσι η συμμετοχή του στο ντέρμπι με την πρώην ομάδα του, Μπάγερν, είναι στον... αέρα.

"Μίλησα λίγο με τον γιατρό της ομάδας. Ο Ματς έχει ένα πόνο στον αχίλλειο. Θα δούμε εάν θα παίξει την Τρίτη, δεν είναι σίγουρο, ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο τεχνικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Μίχαελ Ζορτς, στο Sky, σχετικά με τον τραυματισμό του Χούμελς.

Το ντέρμπι της Τρίτης στο "Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ" θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη μάχη του τίτλου στη Γερμανία. Η ομάδα του Μονάχου οδηγεί την κούρσα με 61 βαθμούς, ενώ αυτή του Λουσιέν Φαβρ είναι δεύτερη με τέσσερις λιγότερους (57).