Η Μπενφίκα σκέφτεται τον Μήτρογλου

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Γαλλία, η Μπενφίκα έχει στο μυαλό της τον Κώστα Μήτρογλου και υπό προϋποθέσεις ετοιμάζεται να τον πάρει πίσω.

Η Μπενφίκα σκέφτεται τον Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου θα επιστρέψει στη Μαρσέιγ, αφού ο δανεισμός του στην PSV Αϊντχόφεν ολοκληρώνεται. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι ο διεθνής επιθετικός θα μείνει στην ομάδα της Μασσαλίας.

Δεν υπολογίζεται από τη Μαρσέιγ, η οποία αναζητεί ομάδα για να τον παραχωρήσει. Τα σενάρια για τον «πιστολέρο» είναι πολλά, με τον παίκτη να εμπλέκεται και με τον Ολυμπιακό.

Αναπτύχθηκε έντονη φημολογία πως ο ποδοσφαιριστής θα απασχολήσει τους Πειραιώτες, αν και κάτι τέτοιο μοιάζει εξαιρετικά απίθανο. Στη Γαλλία ωστόσο δόθηκε μία άλλη διάσταση για το μέλλον του Μήτρογλου.

Σύμφωνα με τους Γάλλους, μία άλλη πρώην ομάδα του Έλληνα επιθετικού ετοιμάζεται να τον πάρει πίσω. Ο λόγος για την Μπενφίκα, η οποία προχωράει σε μεγάλες εκκαθαρίσεις στο ρόστερ της προκειμένου να ρίξει το κόστος λόγω της κρίσης που προκάλεσε η πανδημία.

Ο Κάρλος Βινίσιους αναμένεται να αποχωρήσει από τη Λισαβόνα και αν πράγματι αυτό συμβεί, τότε, σύμφωνα με τους Γάλλους, θα τεθεί θέμα επιστροφής του Κώστα Μήτρογλου.