Η μεταγραφική αβεβαιότητα στον πλανήτη

Η διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω του κορονοϊού έχει προκαλέσει αβεβαιότητα στην ποδοσφαιρική αγορά, αφού αυτή τη στιγμή κανείς δεν γνωρίζει πότε θα ξεκινήσουν οι μεταγραφές.

Η μεταγραφική αβεβαιότητα στον πλανήτη

Η μεταγραφολογία καλά κρατεί τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για αρκετούς συλλόγους στην Ελλάδα αλλά και γενικότερα σε όλο τον κόσμο. Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, ενώ είναι αλήθεια ότι και οι ομάδες εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις.

Αυτή την περίοδο αρκετές χώρες προετοιμάζονται για την επανεκκίνηση και φυσιολογικά εκεί έχει πέσει όλο το βάρος. Από την άλλη, όμως, υπάρχουν και οι μεταγραφές που είναι πολύ σημαντικές τόσο για τους συλλόγους όσο και για τους ποδοσφαιριστές.

Και εκεί όμως υπάρχει αβεβαιότητα τι θα συμβεί και βασικά πότε θα ανοίξει το μεταγραφικό παράθυρο. Είναι ένα ζήτημα το οποίο απασχολεί αρκετούς συλλόγους, ποδοσφαιριστές και μάνατζερ.

Αυτό το θέμα έθιξε και ο εκπρόσωπος του Φράνκο Σολδάνο, Ερνάν Ρουμπιόλα. Ο ατζέντης του Αργεντινού ποδοσφαιριστή σε δηλώσεις του για το μέλλον του πελάτη του είπε: «Ο Φράνκο έχει συμβόλαιο με την Μπόκα Τζούνιορς έως τις 30 Ιουνίου και από την 1η Ιουλίου είναι διαθέσιμος για τον Ολυμπιακό. Υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα που πρέπει να γνωρίζετε και αυτή αφορά στο πότε θα ανοίξει η αγορά. Επιθυμία του παίκτη είναι να μείνει στην Μπόκα».

Ακόμα κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πότε θα αρχίσουν και επισήμως οι μεταγραφές και πότε ποδοσφαιριστές θα μπορέσουν να μετακινούνται σε συλλόγους. Δεν το γνωρίζει κανείς και επί της ουσίας δεν μπορεί να γίνει τίποτε απολύτως όλο αυτό το διάστημα.