Σισέ: «Θέλω να φτάσω τα 100 γκολ στο γαλλικό πρωτάθλημα πριν πεθάνω» (vid)

Διατεθειμένος να αγωνιστεί σε ομάδα της Γαλλίας ώστε να φτάσει τα 100 γκολ στο γαλλικό πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο άλλοτε επιθετικός του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ. 

Σισέ: «Θέλω να φτάσω τα 100 γκολ στο γαλλικό πρωτάθλημα πριν πεθάνω» (vid)

Την επιθυμία του να αγωνιστεί ακόμα και χωρίς λεφτά σε μία ομάδα της Γαλλίας για να φτάσει τα 100 γκολ στο γαλλικό πρωτάθλημα εξέφρασε ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο άλλοτε επιθετικός του Παναθηναϊκού σε ακόμα μία συνέντευξή του ζήτησε ουσιαστικά από τις γαλλικές ομάδες να του δώσουν αυτή την ευκαιρία, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θέλει λεφτά.

Ο Σισέ, ο οποίος τον Αύγουστο γίνεται 39 ετών, τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαι σκόρερ, έχω 96 γκολ στο γαλλικό πρωτάθλημα και χρειάζομαι άλλα 4 γκολ και θέλω να το κάνω πριν πεθάνω! Είναι κάτι που σκέφτομαι συνέχεια, ο κόσμος μου λέει να το αφήσω, αλλά εμένα κάτι μου λείπει.

Είναι ωραίο να παίρνεις νίκες, να κερδίζει η ομάδα, αλλά εμάς μας αρέσει να πετυχαίνουμε γκολ και με ενοχλεί πολύ αυτή τη στιγμή. Είναι η κατάλληλη στιγμή να το δοκιμάσω να το πετύχω.

Δεν είναι θέμα χρημάτων ούτε έχω ανάγκη από χρήματα αυτή τη στιγμή, είναι κάτι πολύ προσωπικό, κάτι που θέλω να κάνω για να είμαι 100% ικανοποιημένος με την ποδοσφαιρική μου καριέρα».