Γιάγια Τουρέ: Προεκλογικό δώρο στη Βάσκο ντα Γκάμα (vid)

Υποψήφιος για την προεδρία στη Βάσκο ντα Γκάμα υπόσχεται να κάνει δώρο τον Γιάγια Τουρέ αν εκλεγεί...

Γιάγια Τουρέ: Προεκλογικό δώρο στη Βάσκο ντα Γκάμα (vid)

Ο δικηγόρος Λέβεν Σιάνο ανακοίνωσε με ένα βίντεο στο instagram ότι o Γιάγια Τουρέ θα είναι παίκτης της Βάσκο ντα Γκάμα αν κερδίσει τις εκλογές για την προεδρία του συλλόγου.

Σε αυτή την περίπτωση ο 37χρονος Ιβοριανός θα ενταχθεί στο κλαμπ την 1η Ιανουαρίου 2021 (όταν πια θα πατάει στα 38 χρόνια).

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Λέβεν που με προσκάλεσε σε αυτό το πρότζεκτ. Και ανυπομονώ να δω σύντομα όλους τους οπαδούς της Βάσκο. Βάσκο, μπορείς», εμφανίζεται να λέει ο Τουρέ σε ένα βίντεο που ανέβασε ο Σιάνο στο instagram.

Ο διεθνής μέσος, πρώην του Ολυμπιακού (2005-06 και 2018), από τον περασμένο Δεκέμβριο είναι σε αναζήτηση ομάδας, αφού άφησε την κινεζική Quingdao Huanghai.

Είχε συμφωνήσει με τον τεχνικό διευθυντή της Μποταφόγκο, Ρικάρντο Ρόστενμπεργκ, αλλά αναγκάστηκε να του δώσει τελικά αρνητική απάντηση, καθώς η γυναίκα του, Ζινέμπα, έθεσε βέτο, αφού, όπως είπε, δεν της αρέσει το βραζιλιάνικο λαϊφστάιλ.

Οι εκλογές νέας διοίκησης στη Βάσκο έχουν ανεβάσει το θερμόμετρο παρά την πανδημία. Άλλοι επιβεβαιωμένοι υποψήφιοι είναι ο Φρεντ Λόπες και ο Λούις Μανουέλ Φερνάντες.

Δείτε το βίντεο με τις προεκλογικές δηλώσεις του Τουρέ: