Γιουβέντους: Αρνητικά όλα τα τεστ στους «μπιανκονέρι»

Με ανακοίνωσή της η Γιουβέντους που ταλαιπωρήθηκε πολύ από τον κορονοϊό, έκανε γνωστό πως όλοι οι ποδοσφαιριστές της είναι «καθαροί» από την πανδημία. 

Γιουβέντους: Αρνητικά όλα τα τεστ στους «μπιανκονέρι»

Ευχάριστα ήταν τα νέα που ήρθαν στις τάξεις της Γιουβέντους σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού. Οι «μπιανκονέρι» με ανακοίνωσή τους έκαναν γνωστό ότι όλα τα τεστ του ιού που πραγματοποιήθηκαν στους ποδοσφαιριστές της βγήκαν αρνητικά.

Έτσι, οι «μπιανκονέρι» μπορούν πλέον να προπονηθούν σε μεγαλύτερα γκρουπ, ενώ στις εγκαταστάσεις του συλλόγου επέστρεψαν και ενσωματώθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα και οι Μπλεζ Ματουιντί και Σάμι Κεντίρα.

Από κει και πέρα από αύριο, ο τεχνικός της Γιουβέντους Μαουρίτσιο Σάρι θα έχει περισσότερες επιλογές στα χέρια του ώστε να δουλέψει καθώς στις προπονήσεις θα επανέλθουν οι Βραζιλιάνοι Ντανίλο, Ντάγκλας Κόστα και Άλεξ Σάντρο, ενώ θα περιμένει μόνο τους Άντριεν Ραμπιό και Γκονζάλο Ιγουαΐν.

Να σημειωθεί, ότι η Γιουβέντους ήταν μία από τις ιταλικές ομάδες που ταλαιπωρήθηκαν πολύ από τον κορονοϊό, καθώς οι Ντανιέλε Ρουγκάνι, Πόαυλο Ντιμπάλα και Μπλεζ Ματουιντί, είχαν βρεθεί θετικοί στον ιό.